Zo blijft jouw look de hele dag in model!

Inhoud van de pagina

Heb jij binnenkort een feestje of wil jij elke dag jouw haar perfect in model hebben zitten? Dan zijn er een aantal stappen die je kunt ondernemen waardoor jouw haar de hele dag in model blijft zitten. Maar hoe kun je dit nou het best doen en wat heb je hiervoor nodig? Hieronder bespreken wij het allemaal. 

Voor welke look ga je?

Allereerst is het natuurlijk goed om te bedenken voor welke look jij gaat. Wil jij je haar gestijld hebben of gekruld? Het is goed om dit van tevoren te bedenken, omdat je op deze manier voorbereiding kunt treffen. 

Krullen

Zodra je ervoor kiest om jouw haar te krullen is het belangrijk om jouw haar te wassen met alleen shampoo. Op deze manier voorkom je dat je krullen uitzakken, dit wil je natuurlijk niet. Zodra je je haar hebt gewassen wordt het aangeraden om een verstevigende haarmousse te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je haar wat stugger is, waardoor de krullen beter blijven zitten.

Voordat je je haar gaat krullen, is het belangrijk om een hittebeschermer te gebruiken. Deze beschermt het haar tegen de warmte. Zodra je je haar gekruld hebt, is het verstandig om je haar nog even na te sprayen met een sterke haarlak. Wil jij de volgende dag nog steeds van je gekrulde haar genieten, dan kan dit natuurlijk ook. Het is verstandig om te gaan slapen met een losse staart en je haar voor het slapen nog even te sprayen met haarlak. Ook kun je ervoor kiezen om een losse knot in te doen, wel is het belangrijk dat je je haar vast maakt met een Invisibobble elastiekje. Op deze manier voorkom je knikken in je haar. 

Stijlen

Kies jij er toch voor om je haar te stijlen? Dan is het handig om je haar van tevoren te wassen met shampoo en conditioner. Daarnaast wordt het ook aangeraden om een maskertje in je haar te doen. Dit omdat je haar hierdoor superglad wordt en het voorkomt dat het gaat pluizen. Dit is natuurlijk wat je wil bereiken. Pak de hittebeschermer erbij en ga met de stijltang te werk. Zodra je je haar gestijld hebt, is het verstandig om je haar na te sprayen met haarlak. 

Wil je de volgende dag ook nog kaarsrecht haar hebben, dan borstel je je haar voor het slapen uit en spray je het nog een keer met haarlak. Daarna kun je met los haar gaan slapen of met een Invisibobble elastiekje een staart maken. Op deze manier heb je de volgende dag nog stralend stijl haar.