Luxe inrichting van jouw woning

Een woning is een plek die nooit af is, want er is altijd ruimte voor verandering. Soms wil je gewoon een ander kleurtje op de muur of nieuwe accessoires. Is het tijd voor een andere look of is het altijd al een wens van jou geweest om jouw woning een luxe uitstraling te geven? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij gemakkelijk een luxe uitstraling aan jouw woning kunt geven!

Meubels

Een kleine bank in de woonkamer is niet bepaald heel luxe. Om voor de luxe uitstraling te gaan, kies je voor een mooie, grote bank. Deze maakt veel indruk bij binnenkomst en kan veel doen met een woonkamer. Door de bank te vullen met veel en grote kussens, geeft dit een extra luxe uitstraling. En het zit extra lekker, win-win! Hetzelfde geldt voor de eettafel: hoe groter, hoe beter. Een lange tafel met veel grote stoelen eraan, hoe mooi is dat? Een luxe uitstraling gegarandeerd!

Raamdecoratie

Raamdecoratie heeft heel veel invloed op de uitstraling van jouw woning. Zeker bij grote ramen. Voor een luxe look kies je voor gelaagde gordijnen van Veneta.com. Dat zijn meerdere lagen gordijnen voor het raam. Als eerste laag kun je bijvoorbeeld gaan voor gordijnen van het plafond tot aan de grond, gemaakt van een dikke stof of zelfs verduisterend. Als tweede laag kun je dan vitrage kant en klaar ophangen. Dit is gemaakt van een dunne stof waar je een beetje doorheen kunt kijken. Het laat daglicht naar binnen, maar zorgt wel voor de nodige privacy. Andere opties zijn shutters of jaloezieën. Deze ogen iets stoerder, maar wel strak. Een goede optie als je stoer en luxe wil combineren bij een industriële woonkamer!

Spiegels

Spiegels kunnen helpen om een ruimte groter te doen lijken. Een grote spiegel vergroot niet alleen het ruimtelijke effect van het huis, maar het geeft ook een luxe uitstraling. Bedenk goed wat er past bij jouw woning. Is dat een vintage spiegel of juist een nieuw model? Hang je hem horizontaal op of verticaal? Er zijn genoeg mogelijkheden met spiegels, dus zeker ook een goed idee voor in jouw woning.

Planten en bloemen

Een mooie en grote plant in de woonkamer is eigenlijk onmisbaar in elk interieur. Het geeft een natuurlijke uitstraling in huis. Plaats hem in een grote, strakke pot voor het luxe effect. Ook bloemen kunnen bijdragen aan een luxe uitstraling. Met een extra grote bos weelderige bloemen op tafel in een grote vaas, is jouw luxe look compleet!