Investeren voor een vakantie of villa?

Voordat je op vakantie gaat is het zaak je goed voor te bereiden. Je wilt het liefst zorgeloos op vakantie. Ondanks het gebruik van een checklist lijkt er altijd toch wel iets te zijn vergeten. In deze blog geven we je een aantal tips wat je moet doen voordat je reis begint.

Verzekering

Voordat je op reis gaat is het verstandig dat je goed verzekerd op vakantie gaat. Je gaat er liever niet vanuit, maar er kan van alles gebeuren op vakantie dus kan je maar beter zorgen dat je goed voorbereid bent. Denk bij verzekeringen aan bijvoorbeeld reisverzekering en annuleringsverzekering. Bekijk hiervoor vooral de dekking en extra dekking van je reisverzekering;

  • Bagage
  • Persoonlijke hulpverlening
  • Geld
  • Geneeskundige hulpverlening
  • Auto en motor hulpverlening
  • Ongevallen
  • Annulering

Heb je een volledige autoverzekering? Dan is de auto- en motor hulpverlening in het buitenland vak al verzekerd. De kosten bij het huren van een vervangende auto zitten niet bij de verzekering in. Deze is wel gedekt op een reisverzekering. Daarnaast vergoedt je zorgverzekering alleen medisch noodzakelijke kosten. Houdt daarom rekening met je doktersbezoek, want medische kosten in het buitenland kunnen hoger uitvallen dan in Nederland.

Overige dingen om niet te vergeten

Allereerst is het prettig om met een geheel opgeladen telefoon aan je reis te beginnen. In geval van nood, autopech of een andere noodsituatie is een opgeladen telefoon erg handig. Tegenwoordig gaan de accu’s van de telefoons minder lang mee. Heb je een oplader of powerbank mee, en ben je een echte filmkijker? Dan is het downloaden van films ook een goede optie! Bekijk in die aantal uren dat je onderweg bent je favoriete film of serie. Daarnaast is het ook niet onverstandig je oordopjes of headset mee te nemen. Ga je samen op reis? Dan is het raadzaam om een splitter mee te nemen, om samen muziek te luisteren of films kijken!

Opbouwen van een vakantiezakcentje

Voor een succesvolle vakantie of reis heb je een aantal centjes nodig. Helaas komen die niet zomaar uit de lucht vallen, of groeien in de bomen in de achtertuin! Door te sparen op de traditionele manier, of wel je geld op de spaarrekening zetten, levert weinig op. Een goede manier om je geld te beleggen is crypto, dit door bijvoorbeeld ethereum kopen. Je belegt je geld en als de koers stijgt wordt het meer waard! Al het gehaalde rendement kan je opsparen voor de mooie reis! Benieuwd hoe crypto precies werkt? Neem dan een kijkje op anycoindirect.eu.